Accedir a la copa del món

La Copa del Món de BTT té lloc a Andorra, específicament a la parròquia de la Massana, a 6 km del centre del país, i  de l’estació Pal Arinsal.

ACCESSOS DIRECTES. Escull el teu transport per arribar a la Copa del Món.

MAPA GENERAL DE LA COPA DEL MÓN

ACCEDEIX AMB EL TELECABINA DE LA MASSANA

Divendres 25/08 Dissabte 26/08 Diumenge 27/08
Finals XCC Finals DHI Finals XCO
Caubella de Pal Pic de Cubil / Telecadira Cubil Caubella de Pal 

La forma més pràctica d’accedir a la Copa del Món de BTT és aparcant el teu vehicle a la Massana i agafar el telecabina de la Massana (descobrir tots els passis aquí). El telecabina et deixarà a la Caubella de Pal, on es concentra gran part de l’esdeveniment. Recorda que també que ja pots reservar el teu seient per les grades de dissabte i diumenge a un preu avantatjós.


Divendres i Diumenge:

  • Per veure les finals de Short Track (Divendres) i de Cross-country (Diumenge), només necessitaràs accés al telecabina i si vols, recorda que ja pots reservar el teu seient a grades.

Dissabte:

  • Les finals de Descens tenen sortida a Pic del Cubil amb arribada a Fontanals. Hauràs d’agafar el telecadira de Cubil. Un cop estiguis a la Caubella, podràs agafar un transfer que et portarà al telecadira. Recorda que sempre serà necessari portar amb tu el teu forfet.

LÍNIES D’AUTOBÚS

Recorda que l’accés per carretera amb vehicle està restringit. Només podràn accedir vehicles autoritzats (staff + teams + UCI i altres mitjans autoritzats). Per aquest motiu, juntament amb el servei de circulació hem treballat un servei de línies i transfers que et permetran aparcar al centre i moure’t amb autobús. Aquest és el mapa que podràs fer servir.

Dispositiu mobilitat Copa del Món BTT 2023

4 línies d’autobús per arribar

BUS PARROQUIAL + L5 i L6
Autobús parroquial de la Massana i línies nacionals L5 i L6. Finalització de ruta al telecabina de la Massana
FREE BUS + L5
Línia de bus des de la Massana fins Arinsal. Línia L5, d’Andorra fins Arinsal. PARADA per arribar a Pal:  rotonda d’ERTS per accedir a Pal. 
ERTS – CRUÏLLA
Autobús des de la rotonda d’ERTS fins a la rotonda de la Cruïlla, ubicació que permetrà escollir si anar cap a la zona de XCO o zona de DH 
CIRCULAR ESTACIÓ
Transfer per moure’s enstre les diferents ubicacions de les curses. Transport continü entre XCO i DH. 

 ON APARCAR

 ARRIBAR A ANDORRA

 CIRCUITS I MAPES

MOTO, BICICLETA O COTXE

COTXE: L’accés amb cotxe estarà parcialment restringit. Fins a 250 vehicles podràn accedir a la zona d’Amorriadors (aparcament del telecadira de la Serra II), amb un cost de 20 € per unitat. L’accés estarà permès fins exhaurir existències i la resta de vehicles, hauran d’aparcar-los la Massana, als diferents aparcaments habilitats o a Andorra la Vella i accedir en transport públic. 

MOTO: Les motos podràn accedir també, però fins a la zona d’Amorriadors (telecadira de la Serra II). Allà s’haurà d’aparcar la moto i moure’s en bus o a peu, a través dels diferents camins habilitats.  

BICICLETA: Seguint el nostre pla de sostenibilitat, la nostra ferma aposta és l’accés responsable i respectuós a l’estació. Si ho desitges, podràs accedir a la Copa  amb la teva bicicleta:

  • Fins al Massana: arribar fins a la Massana i guardar-la als diferents espais habilitats portant el teu candau. A la Plaça de les Fontetes o a la Plaça del Quart. 
  • Fins Pal: A Pal, també comptarem amb dos guardabicis vigilats a la Caubella i a Fontanals, però malgrat ser vigilats, la responsabilitat serà del ciclista. 

 

APARCA LA TEVA AUTOCARAVANA

L’accés amb vehicle està restringit, però podràs aparcar la teva autocaravana als llocs habilitats per la parròquia de la Massana (aparcaments i altres espais). Recorda que la Massana no permet l’aparcament a zones blaves per autocaravanes.

Podràs aparcar la teva autocaravana a l’Aparcament Borda de Torres i després accedir amb telecabina o amb shuttle gratuït.

També et recomanem aparcar la teva autocaravana a Andorra la Vella o Escales – Engordany, en parkings habilitats i pujar amb transport públic que serà gratuït el dia 25, 26 i 27 d’agost. Un cop arribis a la Massana, podràs accedir amb telecabina i fer ús dels shuttles interns a l’estació.