Aparcament

Aquesta Copa del Món, aparca a la Massana o a Arinsal i accedeix ràpidament amb telecabina a la Copa del Món. Durant la setmana de la Copa, oferim servei de transfers gratuït per a tots. 

ON APARCAR A LA MASSANA?

Aparcaments més propers al telecabina de la Massana

  Altres aparcament a la Massana 

   També podràs aparcar a Arinsal i accedir a l’estació amb els diferents transfers per carretera o tornant de nou a la Massana (amb transfer) i agafar el telecabina. Tu decideixes! 

   ON APARCAR AL CENTRE DEL PAÍS?

   També pots aparcar a la resta de les parròquies i fer servir el transport públic per arribar a la Massana. Podràs agafar l’autobús L5 i L6 i parar al “Centre Vila”

   ACCEDEIX AMB EL TELECABINA DE LA MASSANA

   Divendres 25/08 Dissabte 26/08 Diumenge 27/08
   Finals XCC Finals DHI Finals XCO
   Caubella de Pal Pic de Cubil / Telecadira Cubil Caubella de Pal 

   La forma més pràctica d’accedir a la Copa del Món de BTT és aparcant el teu vehicle a la Massana i agafar el telecabina de la Massana (descobrir tots els passis aquí). El telecabina et deixarà a la Caubella de Pal, on es concentra gran part de l’esdeveniment. Recorda que també que ja pots reservar el teu seient per les grades de dissabte i diumenge a un preu avantatjós. 


   Divendres i Diumenge:

   • Per veure les finals de Short Track (Divendres) i de Cross-country (Diumenge), només necessitaràs accés al telecabina.

   Dissabte:

   • Les finals de Descens tenen sortida a Pic del Cubil amb arribada a Fontanals. Hauràs d’agafar el telecadira de Cubil. Un cop estiguis a la Caubella, podràs agafar un transfer que et portarà al telecadira. Recorda que sempre serà necessari portar amb tu el teu forfet.

   LÍNIES D’AUTOBÚS

   Recorda que l’accés per carretera amb vehicle està restringit. Només podràn accedir vehicles autoritzats (staff + teams + UCI i altres mitjans autoritzats). Per aquest motiu, juntament amb el servei de circulació hem treballat un servei de línies i transfers que et permetran aparcar al centre i moure’t amb autobús. Aquest és el mapa que podràs fer servir.