Arriver en Andorre

Vols arribar a Andorra i no saps com fer-ho?
Podràs arribar a Andorra des d’Espanya o des de França, tot depèn de tu! Podràs accedir a Andorra amb autobús o cotxe. Aquests estan connectats amb ciutats com Toulouse, Barcelona, Lleida o Girona.

Si vols accedir al país amb comoditat, utitlitza l’autobús! Hi ha un gran nombre de línies regulars internacionals que connecten Andorra amb les ciutats d’Espanya (Barcelona, La Seu d’Urgell, Lleida o Girona), de França (l’Hospitalet-près-l’Andorre i Tolouse) i d’altres llocs del món.

 

Andorra – Barcelona

Andorra – Lleida

http://www.montmantell.com/index.php?accion=itinerari&idmenu=2&id=12

 

Andorra – Tolosa

https://www.andorrabybus.com
https://www.andorrabybus.com/es/horarios-y-tarifas

 

Andorra – Costa Daurada

Parada a l’aeroport de Reus únicament sota reserva
http://www.montmantell.com

El transport ideal per persones que venen desde destinacions llunyanes.

FRANÇA:
L’estació més propera d’Andorra des de França és a l’Hospitalet-près-l’Andorre situada a escassos 11 quilòmetres per carretera des de la frontera. Podràs arribar des de Paris, Tolosa, etc…

ESPANYA:
La més propera és l’estació de Lleida-Pirineus on arriben trens d’alta velocitat (AVE), principalment des de Madrid-Porta d’Atocha i Barcelona-Sants. També l’altra opció és arribar fins a Barcelona Sant.

En qualsevol de les opcions, per arribar a Andorra després hauràs de fer-ho amb cotxe o autobús. Visita el web www.busandorra.com o al mapa quina estació et queda més a prop i les línies d’autobús que connecten amb Andorra. També teniu la possibilitat de llogar un cotxe.

 

Barcelona – Andorra 197 km
https://www.renfe-sncf.com/es-es/servicios/estaciones/Paginas/barcelona-sants.aspx
Lleida – Andorra 155 km
http://www.renfe.com/
Tolosa – Andorra 190 km
https://www.gares-sncf.com/

Andorra en si no disposa d’aeroport però des de fa alguns mesos, La Seu d’Urgell ha inaugurat Aeroport d’Andorra-La Seu (LEU), que ofereix cada divendres i diumenge vols Madrid – Andorra durant tot l’any. Actualment, la companyia espanyola Air Nostrum opera rutes comercials a diverses destinacions d’Espanya, la primera de les quals (Madrid) permet gaudir d’un gran nombre de connexions internacionals i intercontinentals. A l’aeroport d’Andorra-La Seu també podeu fer vols privats.

AEROPORTS MÉS PROPERS:

FRANÇA:
Tolosa-Blagnac (TLS), Carcassonne (CCF), Perpinyà (PGF)

ESPANYA:
Girona-Costa Brava (GRO), Barcelona- El Prat (BCN), Reus (REU) i Alguaire (ILD).

TRANSPORT PÚBLIC D’ANDORRA

Un cop estiguis a Andorra, podràs desplaçar-te amb taxi, cotxe o transport públic. Et compartim les dues línies que arriben a La Massana. La parada és « Centre Vila »