Andorra acollirà del 22 al 27 d’agost la Copa del Món UCI de BTT a Pal Arinsal i per fer possible tot l’esdeveniment, l’estació requereix de 250 voluntaris per a l’organització

La Massana, 18 de maig del 2023.- Andorra rebrà la 9a edició de la Copa del Món UCI de BTT a Pal Arinsal. L’edició, que es durà a terme del 22 al 27 d’agost del 2023, les tres tradicionals modalitats ubicades totes elles al sector de Pal. Per poder organitzar correctament aquest esdeveniment, el comitè organitzatiu ha confirmat la necessitat d’acollir un total de 250 voluntaris per al seu funcionament habitual per a les proves de  Short-Track, Cross-Country i Descens.

Com ja és tradició, els voluntaris rebran d’obsequi la vestimenta necessària per a aquesta edició i altres obsequis que s’informaran als voluntaris un cop inscrits. Pal Arinsal continua treballant perquè cada any es millorin les condicions pels voluntaris gràcies a tota la feina que realitzen.

Per inscriure’s, les persones interessades podran fer-ho des del formulari que estarà disponible al web https://palarinsalworldcup.com/inscripcions-voluntaris.