Solidaritat

La Copa del Món i Pal Arinsal aposta per la solidaritat. Per aquest motiu, vàries accions solidaries es realitzen amb un objectiu social. 

ARRODONIMENT SOLIDARI

A partir d’ara, tots podem ser solidaris! Si pagues amb targeta de crèdit, escull si vols arrodonir l’import de les teves compres a Pal Arinsal! De la mà de Bomosa i Worldcoo, aquesta iniciativa ja consolidada a Catalunya que es basa en un sistema de recaptació per ajudar a finançar projectes solidaris. La primera entitat beneficiada serà la Fundació Muntanyencs per l’Himàlaia, que compta amb diferents projectes entorn de l’educació, l’alimentació i salut dels nens i nenes de la serralada de l’Himàlaia, i en aquest cas treballen en l’escolarització de més de 100 infants a Katmandú. 

PROJECTE UNICEF

COMPENSA AVUI, TRANSFORMA DEMÀ

En col·laboració amb Copa del Món UCI de BTT a Pal Arinsal, uneix-te al moviment en favor de la sostenibilitat a benefici del nostre projecte de Madagascar.

COMPENSACIÓ PETJADA DE CARBONI

A Pal Arinsal estem compromesos amb el desenvolupament sostenible i disposem d’un pla per reduir les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle de la nostra activitat i de tots els esdeveniments i competicions que organitzem.