Moure’s per l’estació

Mou-te sense problemes d’un lloc a l’altre. Podràs fer-ho amb autobús / shuttle o accedint pels camins habilitats, els quals són còmodes i pràctics. 

Consultar les parades d’autobús durant la Copa del Món de BTT

Hem col·locat diferents parades d’autobús i shuttles per a que puguis moure’t d’un costat a l’altre sense problemes. Cada 15/20 minuts, un autobús passarà per la parada per portar-te al costat que necessitis. 

NORMATIVA BICI I MOTOS

  • Accedir amb moto a les zones i arees de cursa i delimitades. 
  • Accedir amb bicicleta a qualsevol telecadira (telecabina de la Massana queda permès per accedir al venue de Cross-country (a la Caubella)
  • No està permès moure’s amb e-bike o bicicleta pels circuits i telacadires del Bike Park. L’accés queda limitat al telecabina de La Massana.

CAMINS HABILITATS

Moure’t per Pal Arinsal és molt fàcil. A part del transport habilitat, pots agafar diferents camins per anar a la zona de la Caubella (Cross-country o Short-track) o a la zona de Fontanals (Descens). Hem habilitat diferents camins que t’ajudaràn a arribar ràpidament, en uns 20/30 minuts de nivell molt fàcil. 

LÍNIES D’AUTOBÚS FINS PAL

Recorda que l’accés per carretera amb vehicle està restringit. Només podràn accedir vehicles autoritzats (staff + teams + UCI i altres mitjans autoritzats). Per aquest motiu, juntament amb el servei de circulació hem treballat un servei de línies i transfers que et permetran aparcar al centre i moure’t amb autobús. Aquest és el mapa que podràs fer servir.

Dispositiu mobilitat Copa del Món BTT 2023

4 línies d’autobús per arribar

BUS PARROQUIAL + L5 i L6
Autobús parroquial de la Massana i línies nacionals L5 i L6. Finalització de ruta al telecabina de la Massana
FREE BUS + L5
Línia de bus des de la Massana fins Arinsal. Línia L5, d’Andorra fins Arinsal. PARADA per arribar a Pal:  rotonda d’ERTS per accedir a Pal. 
ERTS – CRUÏLLA
Autobús des de la rotonda d’ERTS fins a la rotonda de la Cruïlla, ubicació que permetrà escollir si anar cap a la zona de XCO o zona de DH 
CIRCULAR ESTACIÓ
Transfer per moure’s enstre les diferents ubicacions de les curses. Transport continü entre XCO i DH.